2014. okt 05.

Renáta névnapra - személyreszabott határidőnapló

írta: zcsilla
Renáta névnapra - személyreszabott határidőnapló

Amikor először elolvastam nevük jelentését, arra gondoltam, hogy most igazán könnyű dolgom lesz. Mégis egy ideje már itt ülök a gép fölött,  hogy megtaláljam számukra a tökéletes ajándékot....

1006renata.jpg

  • Október 6.: Renáta
  • Jelentése: újjászületés
  • Forrás: shrootzies.com
  • Felhasznált anyagok: papírok, nyomtató, tollak...

Ugye, milyen egyszerűnek tűnik? Ők maguk az újrahasznosítás, tehát bármilyen ötlet jöhet... Na, de akkor mi legyen? Így inkább elolvastam, hogy mit írnak rájuk jellemzőnek: elkötelezett, munkamániás, kötelességtudó, pontos. Hm, ezek alapján a legjobb ajándék számukra egy határidőnapló. Ezzel aztán igazán el lehet bíbelődni :) 

Kezdjük a külsejével: ha papírborítósat választunk, akkor azt bármivel bevonhatjuk. Legyen az bőr, textil, csomagolópapír, reklámújság vagy akár egy régi könyv borítója. Persze ragaszthatunk rá mindenféle díszt is. 

A belseje szinte végtelen tárháza a kreativitásnak: a neten millió olyan oldal van, ahonnan le lehet tölteni mindenféle tervezőket, legyen szó akár heti beosztásokról vagy terhességnaplóról. Válasszuk ki a nekünk - és persze Renáta ismerősünknek - tetszőt és illőt, és nyomtassunk. Az elválasztólapokat rajzoljuk meg kézzel, vagy készítsünk egyedi montázsokat. Lehetőség van arra is, hogy egy-egy hétre személyre szóló üzenetet rejtsünk el a lapokon - figyelmeztessük barátnőnket valami fontos dátumra, beírhatjuk a közös ismerősök szülinapjait, vagy csak egyszerűen egy-egy jókívánsággal csaljunk mosolyt arcára.

Boldog névnapot!

 

Szólj hozzá

könyv papír névnap scrapbook felnőttnek