2016. jún 03.

Nem lehet félvállról venni - ökodesign hátizsák az UPCY-tól

írta: zcsilla
Nem lehet félvállról venni - ökodesign hátizsák az UPCY-tól

A hátizsák a világ legpraktikusabb táskája. Pár évvel ezelőtt megújult a műfaj, és berobbant a tornazsák a közízlésbe, ami még az alapdarabnál is sokkal hasznosabb. A húzómadzagnak köszönhetően ezt csak szabályosan, vagyis mindkét vállra felvéve lehet hordani, így két kezünk szabadon marad, a gerincünk pedig egyenesen....

upcy_tornazsak02.jpg

Az én tornazsákjaim ráadásul pillekönnyű beltéri reklámzászlóból készülnek, így alig 60 gramm a súlyuk! Mindezt úgy, hogy dupla anyagot használok hozzájuk, vagyis igazán tartósak is. A reklámmolinókat a létező legmodernebb nyomdai eljárással, szublimációs nyomással készítik, aminek következtében örök életre az anyagban marad a minta.

upcy_tornazsak03.JPG

A pici súly és a vékony anyag miatt azt is szoktam mondani, hogy öko-bevásárló szatyor helyett is tökéletes: beteszed a táskádba, minimális hely, minimális súly, viszont kéznél van, ha szükség van rá! Nem gyűrődik, ami kis hajtás van benne, az pedig "kirúgja" magát. 

Fesztivál-szezonban abszolút alapkellék, belefér minden, ami egy bulihoz kell, belenyúlni idegenkézzel lehetetlen, elhagyni belőle valamit szintén igencsak nehéz, viszont vadul táncolni könnyen lehet vele :) 

upcy_tornazsak10.jpg

Minden egyes alapanyag más, így mindegyiket hosszas tervezés és méricskélés után tudom csak felhasználni. Van, amelyikből csak egyetlen zsákot tudok kihozni úgy, hogy izgalmas legyen rajta a minta, de ha szerencsém van, akkor is maximum hármat....

upcy_tornazsak05.jpg

Mindegyik kétoldalas, ahogy a zászlón volt az eredeti kép, így olyan, mintha két táskád lenne :) Itt pl. következzen a fenti piercinges lány másik oldala: 

upcy_tornazsak07.jpg

Mindegyik egyedi, a legtöbb zászlóból csak néhány darab van (vagy csak egy), de nem gyártósoron készülnek, így soha nem lesz két teljesen egyforma belőle. 

A legtöbb extra vagány, de a hajak, ruhák felhasználásával visszafogottabb darabok is készültek.

upcy_tornazsak04.JPG

A táskák megvásárolhatóak, a készlet változhat, hiszen mindegyik egyedi darab. Sok vásárban megtalálható vagyok, de szívesen küldök fotókat a készletről és postázok is. Keress meg emailban (csillaz@gmail.com) vagy facebookon Zalabai Csilla vagy UPCY ökodesign!

A termékeim alapanyagán szereplő vállalatok semmilyen módon nem szpronzorálták a termékeket elkészítését, az általam készített termékek semmilyen módon nem az általuk jóváhagyott, hivatalos termékek.

Szólj hozzá

táska buli anyag partykellék saját termék felnőttnek