2015. már 23.

LEGO hack - asztali mindentartó

írta: zcsilla
LEGO hack - asztali mindentartó

Neked is elvesznek mindig a cuccaid? A fiam megtalálta a tökéletes megoldást! 

p1600433.JPG

Pénztárca, kulcsok, telefon, iratok. Minden nap kellenek, és ha az ember nem táskában hordja őket, akkor tuti, hogy valamit éppen nem talál, amikor szüksége van rá. Márpedig az Ember nem táskában hordja... Ezért a fiunk kitalálta, hogy szülinapjára készít neki egy ilyen mindentartót. 

Először a házikó lett kész: ez a telefontartó. Oldalról be lehet csúsztatni a telót. profi módon az oldalajtót úgy csinálta meg, hogy ne csukódjon be teljesen, de van egy "rendes" bejárat is. ha túlságosan becsúszna a mobil a házba, akkor azon keresztül lehet benyúlni, és simán kiszedni. A kis sárga postaláda csak látványelem, a régi nagy kedvenc postában van benne. 

p1600438.JPG

A pénztárcát a garázsba lehet betenni: 

p1600431.JPG

A kulcsokat pedig a kertben álló fára lehet rárakni. A karikákra rászerelt egy-egy elemet, és ezzel lehet a bokorra illeszteni őket. 

p1600428.JPG

Nem ragasztottuk össze az elemeket, ahogy a fotózáshoz megmozgattam, látszik, hogy egy kicsit elmozdultak. Igazán stabillá úgy tehető, ha valami erős ragasztót nyomunk az elemek közé.

p1600427.JPG

Nagyon látványos! Állati jól mutat az íróasztalon :) 

Bátran bővíthető további elemekkel: pl. üzenőfalat is lehet csinálni, vagy egy-két emberrel kábelrendszerező, töltőtartó is illeszthető hozzá. 

Van hasonlód? Fotózd le, és küldd el :)

Szólj hozzá

pénztárca kulcstartó gyerekkel gyereknek LEGO felnőttnek saját útmutató (tutorial) férfiaknak és fiúknak