2014. dec 12.

Karácsonyi nyereményjáték - ki a kedvenc alkotód?

írta: zcsilla
Karácsonyi nyereményjáték - ki a kedvenc alkotód?

Egy gyors játékot indítottam a facebookon, december 18-ig tart. Arra gondoltam, hogy szedjünk össze közösen minél több kézművest, ismerjük meg egymást, adjunk tippeket, hogy kinek mi tetszik. Csak ennyit kell tenni azért, hogy megnyerhesd a Bagging Zak Dandy táskámat. 

p1590309.JPG

A játék lényege:
"Megnyerheted a képen látható Bagging Zak Dandy táskát - vagyis egy ingből és nyakkendőből készített teljesen egyedi oldaltáskát, ha hozzászólásban megírod, hogy Neked ki a kedvenced. 


Még a karácsonyi hajrában szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy kézművestől vásárolni mennyire jó dolog: így teljesen egyedi, a megajándékozott személyiségéhez sokkal jobban illő dolgot tudsz adni, és közvetlenül támogatod egy ember vagy család megélhetését. 

Az jutott eszembe, hogy segítsünk egymásnak ötleteket adni, kinek melyik alkotó a kedvence. A játékban nem kell mást tenned, mint: 

* Az Upcy - továbbhasznosításra fel facebook oldalán (https://www.facebook.com/upcyup) kiemelt bejegyzés alá írd be azoknak a magyar alkotóknak (legalább egynek) a nevét vagy oldalát, akik a Te kedvenceid. Lehetőleg linkkel együtt tedd ezt, hogy más könnyen rátaláljon (ehhez a pontos facebook nevét kell elkezdeni beírni, NAGY kezdőbetűvel kezdve, akkor is, ha ő kis betűvel írja a nevét; vagy zárójelben tedd mögé az oldalának címét.) Ha van kedved, írd le azt is, hogy miért ő a kedvenced, vagy mutasd meg, hogy melyik az a tárgy tőle, amit legjobban szeretsz. Annak külön örülök, ha kezdő, még nem befutott kézművest mutatsz be nekünk. Ha valakit kihagytál, és még eszedbe jut, ne habozz, írj egy új hozzászólást!

* Lehetőleg oszd meg a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson ez a lista. 

* Nem kérem, hogy lájkold az oldalam, de ha tetszik, amit csinálok, akkor örülök, ha ezt a gomb megnyomásával is jelzed felém.

* Mindezt 2014. december 18. éjfélig tedd meg, így még van időm sorsolni, és postázni a táskát karácsony előtt. 

* A leendő nyertessel majd privátban veszem fel a kapcsolatot, és szükségem lesz a címére."

A neveket a facebook oldalamra tudod írni, ezen poszt alá/mellé. Ha nem használod a facebookot, akkor írj ez alá a bejegyzés alá. Köszönöm!

Szólj hozzá

nyereményjáték bagging