2014. nov 04.

Táska tervező: válaszd ki a sajátodat az ing és nyakkendő párokból!

írta: zcsilla
Táska tervező: válaszd ki a sajátodat az ing és nyakkendő párokból!

Mindig sokkal több alapanyag pihen nálam, mint amennyi táskát meg tudok varrni. Azt gondoltam, hogy bemutatom, hogy éppen milyen párosokat találtam, hogy kiválaszthasd a Neked tetszőt. 

bP1580116.JPG

Ha megtetszik valamelyik, vedd fel velem a kapcsolatot a csillaz@gmail.com emailcímen. Nem biztos, hogy teljesen naprakész tud lenni ez az összeállítás, ezért ha más elképzelésed van, akkor is keress meg, mert biztosan találunk megoldást :) 

Egy inghez néha több nyakkendő is passzol, így több variációt is mutatok. Mivel ezek közül a rajzfilm figurás darabok nagyon nehezen beszerezhetőek, és jóval drágábbak, így ha ezt választod, akkor a táska ára is egy kicsit magasabb lesz. 

Az alapmodell az első képen látható szatyor jellegű, háromfakkos táska. Ennek mérete viszonylag nagy, de függ az ing méretétől is - kb. 35-40 cm széles és ugyanilyen magas. Az egyik füle egy nyakkendő, a másik pedig a saját anyagából varrott fogó. Az ing nyaka az egyik nyitható zseb, az összehajtásnál jön létre egy másik zseb, míg a harmadik az ing alsó részéből van kialakítva. Több képet itt tudsz megnézni róla

Az ing kézelőjéből egy kis kártya-, pendrive- vagy rúzstartót is kialakítok, amit itt tudsz megnézni.

Árak:

  • Szatyor ingtáska + kézelő kártyatartó, átlagosabb nyakkendővel: 2.390,- Ft;
  • Szatyor ingtáska + kézelő kártyatartó extra nyakkendővel: 2.890 Ft

Jelenleg ezek közül az ingek közül lehet választani: 

1. Zöld-kék csíkos ing, barna apró kockás nyakkendővel

Alex Cannon (amerikai) M méretű ing, 100% pamut - vastagabb anyag. A nyakkendő Remus Uomo 100% selyem. A vékony sárgás-barna csíkok harmonizálnak a nyakkendő színeivel, míg a nyakkendő kockája pont ugyanolyan kék, mint az ing csíkja.

P1580412.JPG

 

2. Zöld-kék csíkos, Mickey egér nyakkendővel

Alex Cannon (amerikai) M méretű ing, 100% pamut - vastagabb anyag. Disney Mickey nyakkendő, 100% poliészter. Mickey cipőjének színe visszatükröződik a vékony sárgás-barnás csíkokon, a kékek pedig hasonlóak mind a nyakkendőn, mind az ingen.

P1580434.JPG

 

3. Barna és kék, csíkos és kockás

Aeropostale ing (M méret, 100% pamut), és Fletcher's Gallery (100% poliészter) nyakkendő. Ezzel az összeállítással úgy lehetsz feltűnő, hogy  egészen visszafogott színeket használsz.  

P1580413.JPG

 

4. Barna-kékhez és Mickey

Aeropostale ing (M méret, 100% pamut), és Disney Mickey nyakkendő, 100% poliészter. A kékek miatt ehhez is tökéletesen illik a Mickey mouse nyakkendő. Természetesen vagy a 2. vagy ez a variáció képzelhető el, mert sajnos csak egy Mickey-s nyakkendőm van.

P1580416.JPG

5. Lila kockás ing, nonfiguratív nyakkendő - az ing már nem választható! 

Express márkájú ing (S méret, 100% pamut). Sajnos csak a vasaláskor vettem észre, hogy a nyakán van egy folt - ez a gallér hátulján van. Ezt el fogom tüntetni egy rávarrt anyagdarabbal, ami a táskán már egyáltalán nem fog látszani, de így korrekt, hogy megemlítsem. A nyakkendő Club Fashion, 100% poliészter.

P1580417.JPG

P1580419.JPG

 

6. Lila kockás ing, Flúgos futam nyakkendő - gazdis lett, nem választható!

Express márkájú ing (S méret, 100% pamut). Sajnos csak a vasaláskor vettem észre, hogy a nyakán van egy folt - ez a gallér hátulján van. Ezt el fogom tüntetni egy rávarrt anyagdarabbal, ami a táskán már egyáltalán nem fog látszani, de így korrekt, hogy megemlítsem. A nyakkendő igazi csemege: Hanna-Barbera Flúgos futam rajzfilmjének két főszereplője Mardel kutya és Gézengúz Guszti van rajta (Tie Rack, 100% selyem). 

P1580422.JPG

P1580423.JPG

 

7. Khaki épphogycsak kockás, egy pici naranccsal megbolondítva

KappAhl 100% pamut ing (M méret). Vastagabb anyag, egészen vékony sárga és szürke négyzetráccsal. Az első nyakkendő, amit választottam hozzá szintén szürkés-zöld, de ebben vékony narancssárga csíkocskák vannak (Giani Ferotim 100% poliészter).

P1580428.JPG

 

8. Khaki épphogycsak kockás, golfozós nyakkendővel

KappAhl 100% pamut ing (M méret). Vastagabb anyag, egészen vékony sárga és szürke négyzetráccsal. A szürke-zöld csíkos nyakkendőn (Elect, 100% poliészter) elszórva golfozó figura látható. 

P1580431.JPG

P1580432.JPG

Szólj hozzá

táska ing nyakkendő anyag varrás meska saját termék felnőttnek bagging