2014. aug 28.

Beatrix névnapra - vicces teniszlabda mindent tartó

írta: zcsilla
Beatrix névnapra - vicces teniszlabda mindent tartó

Ez a vidám kis fickó mindent a szájába vesz.... Annyira helyes, ahogy nevetve őrzi számunkra a legfontosabb dolgokat, hogy Beatrix névnapra nem találnék nála jobb ötletet. 

0829beatrix.jpg

  • Augusztus 29.: Beatrix
  • Jelentése: boldogságot hozó
  • Forrás: szerte a neten, de az eredeti forrásra nem bukkantam rá, én innen vettem a képet: http://www.apartmenttherapy.com/tennis-ball-helpful-holder-172615
  • Felhasznált anyagok: teniszlabda, öntapadó vagy tapadókorongos akasztó, szike, ringli vagy mozgó szem (vagy csak simán filc) esetleg bármilyen egyéb kiegészítő: kalap, virág, gyöngy stb.

A figura nagyon gyorsan lekészíthető: vágjunk egy használt teniszlabdába egy vágást nagyjából a feléig - hogy ne szakadjon tovább a két végét próbáljuk kerekre vágni (vagy ha van lyukasztónk, akkor azzal egy kis lyukat ütni a vágás két végére). 

A szemét kialakíthatjuk ringli karikával, ha van hozzá megfelelő szerszámunk, vagy egyszerűen felragasztunk rá egy alkalmas méretű mozgó szemet, esetleg simán rárajzolunk egy szemet. 

Ha fokozni akarjuk, akkor adhatunk rá kalapot, vagy tűzhetünk rózsát a hajába, készíthetünk neki gyöngyös koszorút. Így akár egy egész családunk lehet belőlük :)

Az igazán nehéz feladat a felerősítése a falra. Erre semmilyen leírást nem találtam, néhány ötletet próbálok kreálni. A képen egy tapadókorongos törölközőtartóra tették rá. Szerintem ez egy kicsi bonyolultabb művelet lehet, mert az tappancs pöckének megfelelő méretű kört kell vágni a hátuljára, és talán forró ragasztóval rögzíteni lehet. Amit még el tudok képzelni: öntapadós tartóra vagy akasztóra felszúrni, szöggel/csavarral rögzíteni egy falapra, és azt felakasztani.

Ha megoldottuk a problémát, már tényleg bármit a szájába lehet tenni: törölközőt, kulcsot, tollat, levelet, csekket.... Ha találkozunk vele a lakásban, ránk mosolyog és mi biztosan visszamosolygunk rá :)

Boldog névnapot!

Szólj hozzá

névnap lakberendezés gyereknek üzenő felnőttnek férfiaknak és fiúknak