2014. máj 31.

Angéla névnapra - angyal (szárny) alumínium dobozból

írta: zcsilla
Angéla névnapra - angyal (szárny) alumínium dobozból

Bár ez a minta inkább karácsony táján aktuális, Angéla, Angyalka névnapra elő kell szedni :) És rögtön két ötletet is mutatok. 

0531angela.jpg

Bár nagyon nem szeretem az italos dobozokat (talán néha belegondolunk, hogy a vörösiszap-katasztrófa azért történhetett, mert irgalmatlanul sok alumíniumot használunk), be kell vallani, hogy nagyon jó alapanyag. Könnyen szabható, akár ollóval is, bármilyen formát kialakíthatunk belőle, domborítható, alakítható. Így ha nagy néha veszünk egyet, akkor érdemes továbbhasznosítani. Készíthetünk belőle bármilyen applikációt vagy formát. Most éppen egy angyalkát. A leírás a linken nagyon részletes és képes, ezért nem ragozom túl: szabjuk ki a megfelelő formát, és úgy lehet dolgozni vele, mintha papír lenne. 

Talán még ennél is jobban tetszik a következő ötlet, amiről nem találtam továbbhasznosított leírást, de nagyon könnyen megbarkácsolható otthon: szabjunk ki csak szép alakú zárnyakat egy kis pöcökkel, és ezt szúrjuk bele egy gyertyába. Karácsonykor. Ilyenkor vegyük egy kicsit bohókásabbra, és szúrjuk egy gyümölcsbe vagy zöldségbe. 

0531angela2.jpg

Boldog névnapot!

Szólj hozzá

esküvő karácsony gyertya fém névnap lakberendezés felnőttnek