2014. már 10.

Zöld programok 2014. március 10. és 16. között

írta: zcsilla
Zöld programok 2014. március 10. és 16. között

Az újrahasznosítás, továbbhasznosítás természetesen nem önállóan szerepel az életemben. Igyekszem a környezetemhez, a természethez illeszkedő, azt nem kizsákmányoló életet élni. Hosszú évek óta szerkesztek egy programajánlót a facebookon. Mivel ez egy oldal, ugyanúgy működik, mint egy sima weboldal, vagyis facebook nem szeretők is simán tudják olvasni. A ZÖLDséges ide kattintva érhető el.

Minden héten ide is felteszem a heti programajánlót, a rengeteg túra, előadás, piac, börze, ismeretterjesztő program stb. közül kiemelem a továbbhasznosítással foglalkozókat. A képre kattintva elérhető minden program - a lista az utolsó pillanatig folyamatosan frissül, érdemes többször ránézni. 

20140310_16.JPG

 

HUMUSZ újrapapír workshop marketingeseknek, 2014. március 11. - Nagyon hasznos program a döntést hozó szakemberek számára. Környezetvédelmi alapelveket figyelembe vevő, szemléletformáló ötleteket ígérnek, amelyek a költségvetést sem növelik. 

Ne dobd ki a régi telefonod!, gyűjtés 2014. március 15-ig. - A Menhely Alapítvány hajléktalanok munkavállalását segíti régi telefonoddal. Gyűjtőpontok Budapesten több helyen.

A programokról részletes leírás a linkeken található. 

Szólj hozzá

program